Wie is Toca?

Kent u Toca al? U hoorde misschien al van onze nieuwe collega via onze nieuwsbrief. Of doet de naam Toca niet meteen een belletje rinkelen? Wij geven graag een korte introductie van onze kersverse collega, want hij verdient wat extra uitleg. Wij vertellen wat onze virtuele assistent voor u als ondernemer kan betekenen.

Minimaliseer uw mailbox

Een overvolle inbox, wij kunnen ervan meespreken. Toca stuurt een deel van het overbodig mailverkeer weg van uw mailbox. Hij kent het antwoord op zo’n 350 veelgestelde vragen over boekhouden en ondernemen. Een snelle oplossing van een dringende vraag is slechts één chatbericht vandaan. Vindt u geen antwoord op uw vraag of heeft u toch liever persoonlijk advies? Toca plant binnenkort op enkele minuten een face-to-face afspraak met één van onze collega’s. 

Uw cijfers binnen duimbereik

Dankzij de integratie met Exact Online kan u ten alle tijde uw cijfers opvragen via een simpel chatbericht. Wilt u uw dossiergegevens bekijken? Contacteer Toca via chat en de klus is zo geklaard. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken bereikt u Toca niet enkel op onze website, maar ook via Facebook Messenger.

Bespaar tijd met flows

Toca verzamelt gegevens voor allerlei zaken via een gebruiksvriendelijk chatgesprek. Wij sturen u een link naar de flow en u vult de nodige gegevens in binnen enkele minuten. Hij onthoudt alle gegevens, waardoor u nog meer tijd bespaart als u in de toekomst met hem chat. 

Naast de routinematige processen als de voorbereiding van de personenbelasting helpt Toca ook bij processen als een adreswijziging of inschrijving van een nieuwe bedrijfswagen, om het aanleveren van gegevens nog makkelijker te maken voor u.

Digitale to do lijstjes

Mail is onvermijdelijk, maar het hoeft geen obstakel te zijn. Momenteel leert Toca hoe hij de communicatiestroom tussen jou als klant en ons als accountant kan verbeteren. 

In de toekomst zal hij in staat zijn to do’s toe te kennen. U kan to do’s toekennen aan ons en ook omgekeerd, om zo nog sneller alles in orde te krijgen voor u.

Hoe gebruik ik Toca?

Momenteel kan u in contact komen met Toca via twee wegen. Hij is permanent aanwezig via chat op onze website en op Facebook Messenger. Daar bereikt u hem voor algemene vragen, om binnenkort een afspraak te maken of uw cijfers te bekijken. 

Daarnaast sturen wij u regelmatig links naar de flows die u helpen bij boekhoudkundige processen.